Les nous, com preparar-les 12 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dte. 6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial SD·EDICIONS
- ISBN13 9788412171792
- ISBN10 8412171799
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 20
- Col.lecció Productes de mercat #
- Any Edició 2021
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
ReceptarisLes nous, com preparar-les 12 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dte. 6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Biografía del autor
Glòria Baliu té més de trenta títols publicats, dentre els quals destaquen La cuina davui, que ha superat les vint-i-cinc edicions des que va aparèixer el 1967, i La cuina ràpida, publicat fa més de vint-i-cinc anys. El seu darrer llibre, El cava a la cuina, publicat a la nostra editorial, ha estat guardonat com a millor llibre del món, en lapartat de cuina amb vins, al Gourmand World Cookbook Awards 2008. A més de ser coordinadora daquesta col·lecció de llibres de cuina, sovint és convidada a fer cursos i conferències sobre gastronomia.
Matèries
ReceptarisMés llibres de Glòria Baliu
9,50€
10,00€
Disponible online
9,50€
10,00€
Consulti disponibilitat
18,15€
19,10€
Consulti disponibilitat
8,55€
9,00€
Consulti disponibilitat
15,20€
16,00€
Consulti disponibilitat
18,15€
19,10€
Consulti disponibilitat