Cistella de la compra

Les nous, com preparar-les 12 vegades

Autor Glòria Baliu

Editorial SD·EDICIONS

Les nous, com preparar-les 12 vegades
-5% dte.    6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412171792
  • ISBN10 8412171799
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 20
  • Col.lecció Productes de mercat #
  • Any Edició 2021
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Receptaris

Les nous, com preparar-les 12 vegades

Autor Glòria Baliu

Editorial SD·EDICIONS

-5% dte.    6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Biografía del autor
Glòria Baliu té més de trenta títols publicats, d’entre els quals destaquen La cuina d’avui, que ha superat les vint-i-cinc edicions des que va aparèixer el 1967, i La cuina ràpida, publicat fa més de vint-i-cinc anys. El seu darrer llibre, El cava a la cuina, publicat a la nostra editorial, ha estat guardonat com a millor llibre del món, en l’apartat de cuina amb vins, al Gourmand World Cookbook Awards 2008. A més de ser coordinadora d’aquesta col·lecció de llibres de cuina, sovint és convidada a fer cursos i conferències sobre gastronomia.

Matèries

Receptaris

Més llibres de Glòria Baliu