Cistella de la compra

The Philosophy Of Cheese (Philosophies)

Autor Patrick Mcguigan

Editorial BRITISH LIBRARY

The Philosophy Of Cheese (Philosophies)
-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial BRITISH LIBRARY
  • ISBN13 9780712353779
  • ISBN10 0712353771
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 112
  • Any Edició 2020
  • Idioma Anglès

Matèries

Gastronomia

The Philosophy Of Cheese (Philosophies)

Autor Patrick Mcguigan

Editorial BRITISH LIBRARY

-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Biografía del autor
Patrick McGuigan is a Brighton-based freelance food journalist and cheese writer. He is co-founder of the London Cheese Project festival, runs training courses at the School of Fine Food and hosts regular talks and tasting. He is also a senior judge at the World Cheese Awards and Cheesemonger of the Year award.



Matèries

Gastronomia