Cistella de la compra

100 propostes singulars de menjar i beure a Catalunya

Autor Jordi Bastart i Cassé

Editorial COSSETANIA EDICIONS

100 propostes singulars de menjar i beure a Catalunya
-5% dte.    13,50€
12,82€
Estalvia 0,67€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490349519
  • ISBN10 8490349517
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 192
  • Col.lecció VIA AUGUSTA #
  • Any Edició 2020
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Cuina Del Món

100 propostes singulars de menjar i beure a Catalunya

Autor Jordi Bastart i Cassé

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    13,50€
12,82€
Estalvia 0,67€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana. Hi trobareu begudes tradicionals, singulars, oblidades i recuperades, com la ratafia o la mistela; aiguardents com l'absenta, que feien somiar enmig d'un estat d'embriaguesa; receptes dels homes de mar -dels pescadors que amb quatre rampoines feien un plat-; de la gent de muntanya -dels pastors que adaptaven la cuina als productes de temporada o a allò que portaven al sarró-, o postres de marcada tradició àrab, de l'època en què els sarraïns ocuparen les nostres terres. Salvaguardar el nostre passat és recuperar la memòria d'un país, en aquest cas per mitjà de la gastronomia, que va lligada a tots els sentits: gust, olfacte, vista, oïda i tacte.

Matèries

Cuina Del Món