Cistella de la compra

Art de la cuina
-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL BARCINO, S.A
  • ISBN13 9788472268449
  • ISBN10 8472268446
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 256
  • Col.lecció 7 PORTES #7
  • Any Edició 2020
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Gastronomia
-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

L'Art de la cuina, de Fra Francesc Roger (1706-1764/7) és el primer llibre de cuina de les Illes Balears de què es té notícia. Consta de 209 receptes, organitzades en tres grans apartats: carn, peix i marisc i plats vegetals. És el setè volum de la col·lecció Set Portes.

Matèries

Gastronomia

Més llibres de Eduardo Moga, Xavier Bru de Sala, Miquel Desclot, Maria-Mercè Marçal, Vicenç Altaió, Ramón Dachs, Carles Duarte i Montserrat, Andreu Vidal, David Castillo, Susanna Rafart i Coromines, Carles Torner, Joan-Elies Adell, Manuel Forcano, Sebastià Alzamora, Núria Martínez-Vernis, Josep Pedrals