Art de la cuina
Editorial EDITORIAL BARCINO, S.A
-5% dte. 20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL BARCINO, S.A
- ISBN13 9788472268449
- ISBN10 8472268446
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 256
- Col.lecció 7 PORTES #7
- Any Edició 2020
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
GastronomiaArt de la cuina
Editorial EDITORIAL BARCINO, S.A
-5% dte. 20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
L'Art de la cuina, de Fra Francesc Roger (1706-1764/7) és el primer llibre de cuina de les Illes Balears de què es té notícia. Consta de 209 receptes, organitzades en tres grans apartats: carn, peix i marisc i plats vegetals. És el setè volum de la col·lecció Set Portes.
Matèries
GastronomiaMés llibres de Eduardo Moga, Xavier Bru de Sala, Miquel Desclot, Maria-Mercè Marçal, Vicenç Altaió, Ramón Dachs, Carles Duarte i Montserrat, Andreu Vidal, David Castillo, Susanna Rafart i Coromines, Carles Torner, Joan-Elies Adell, Manuel Forcano, Sebastià Alzamora, Núria Martínez-Vernis, Josep Pedrals
20,90€
22,00€
Consulti disponibilitat
9,46€
9,95€
Consulti disponibilitat