Cistella de la compra

Fonda a fonda per Catalunya. Un recorregut per 33 establiments tradicionals del país

Autor Josep Arqués / Enric Aulí Mellado

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Fonda a fonda per Catalunya. Un recorregut per 33 establiments tradicionals del país
-5% dte.    15,50€
14,72€
Estalvia 0,77€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490348536
  • ISBN10 8490348537
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 144
  • Col.lecció Azimut Turisme #
  • Any Edició 2019
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Cuina

Fonda a fonda per Catalunya. Un recorregut per 33 establiments tradicionals del país

Autor Josep Arqués / Enric Aulí Mellado

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    15,50€
14,72€
Estalvia 0,77€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Aquest llibre vol propiciar la tornada a les arrels, o potser, simplement, adreçar una mirada als nostres orígens culinaris, en un moment en què l'esnobisme i la sofisticació gastronòmics ocupen grans espais als mitjans de comunicació. Hi trobareu un recorregut gastronòmic per 33 establiments tradicionals dedicats a la restauració, coneguts antigament com fondes, que ens permeten recuperar la nostra cuina de sempre a través de plats deliciosos que es basen en productes propers. I és que, de fet, la cuina tradicional és una cuina ecològica, que deriva de l'adaptació dels productes que proporciona el medi. Per això, les fondes i els hostals són sinònim de menjar casolà, sostenible i d'ambient familiar, i conserven l'aroma antiga i l'estil senzill, endreçat i càlid dels establiments antecessors. Els autors us proposen una apetitosa aventura gastronòmica per redescobrir la nostra terra.

Matèries

Cuina

Més llibres de Enric Aulí Mellado