Cistella de la compra

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera

Autor Joan Garí

Editorial ONADA EDICIONS

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera
-5% dte.    40,00€
38,00€
Estalvia 2,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
  • Editorial ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788417050177
  • ISBN10 8417050175
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 144
  • Col.lecció La teca #
  • Any Edició 2018
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Cuina D'autor

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera

Autor Joan Garí

Editorial ONADA EDICIONS

-5% dte.    40,00€
38,00€
Estalvia 2,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Detalls del llibre

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera és una aproximació sensorial als secrets del xef de Cal Paradís (la Vall d’Alba). El llibre es titula així perquè posa en valor els tresors gastronòmics d’un territori ―el centre imaginari del qual seria la Vall d’Alba― que són els que usa quotidianament Barrera als seus plats, i garanteixen el seu èxit: les tomates de penjar d’Alcalà de Xivert, les carxofes de Benicarló, els llagostins de Vinaròs, les tòfones de Morella, l’aigua de Benassal, el vi de les Useres, el formatge de Catí, els bolets del Penyagolosa… Aquest rebost perfecte de la zona de Castelló és el context on s’ha desenvolupat l’ofici de Miquel Barrera, que va merèixer ja la seua primera estrella Michelin l’any 2013 i, des d’aleshores, no ha deixat de replegar reconeixements pel seu treball.

Matèries

Cuina D'autor

Més llibres de Joan Garí