Cistella de la compra

Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits

Autor Anacleto Ferrer / Artur Heras

Editorial PUBLICACIONS UNIVERSIDAD DE VALÈNCIA

Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits
-5% dte.    16,50€
15,68€
Estalvia 0,83€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
  • Editorial PUBLICACIONS UNIVERSIDAD DE VALÈNCIA
  • ISBN13 9788491331025
  • ISBN10 8491331026
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 224
  • Col.lecció MARTINEZ GUERRICABEITIA #6
  • Any Edició 2017
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits

Autor Anacleto Ferrer / Artur Heras

Editorial PUBLICACIONS UNIVERSIDAD DE VALÈNCIA

-5% dte.    16,50€
15,68€
Estalvia 0,83€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Per a Andreu Alfaro van ser essencials els ensenyaments de Joan Fuster. Les aportacions d'aquest sobre la identitat del poble valencià van guiar la producció artística, el compromís i l'activisme cultural d'Alfaro. La relació entre Joan Fuster i Andreu Alfaro comença el 1958 i es manté al llarg de les seues vides, convertida en una admiració intel·lectual mútua. Aquest projecte revisa la figura de Fuster a través de la figura d'Alfaro, i viceversa. Per a aquesta comesa ha sigut indispensable establir moltes sinergies, amb una implicació especial tant de la Col·lecció Alfaro com del Museu Joan Fuster. Aquest volum especial compleix un doble objectiu: en primer lloc, acompanyar la mostra exhibida a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau, una sala dedicada a l'estudi dels múltiples aspectes de la col·lecció que la família va donar el 1999 a la Universitat de València; en segon, acréixer el conjunt editorial de qualitat sobre tots dos intel·lectuals.

Para Andreu Alfaro fueron fundamentales las enseñanzas de Joan Fuster. Las aportaciones de este sobre la identidad del pueblo valenciano guiaron la producción artística, el compromiso y el activismo cultural de Alfaro. La relación entre Joan Fuster y Andreu Alfaro comienza en 1958 y se mantiene a lo largo de sus vidas, convertida en una admiración intelectual mutua. Este proyecto revisa la figura de Fuster a través de la figura de Alfaro, y viceversa. Para esta labor ha sido indispensable establecer muchas sinergias, con una implicación especial tanto de la Colección Alfaro como del Museo Joan Fuster. Este volumen especial cumple un doble objetivo: en primer lugar, acompañar la muestra exhibida a Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau, una sala dedicada al estudio de los múltiples aspectos de la colección que la familia donó en 1999 a la Universitat de València; en segundo, acrecentar el conjunto editorial de calidad sobre los dos intelectuales.

Per a Andreu Alfaro van ser essencials els ensenyaments de Joan Fuster sobre la identitat del poble valencià, que van guiar la producció, el compromís i l'activisme cultural d'artista. Aquest volum especial compleix un doble objectiu: acompanyar la mostra exhibida a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau i acréixer el conjunt editorial de qualitat sobre tots dos intel·lectuals.

Para Andreu Alfaro fueron esenciales las enseñanzas de Joan Fuster sobre la identidad del pueblo valenciano, que guiaron la producción, el compromiso y el activismo cultural del artista. Este volumen especial cumple un doble objetivo: acompañar la muestra exhibida en Sala Martínez Guerricabeitia del Centro Cultural La Nave y acrecentar el conjunto editorial de calidad sobre los dos intelectuales.

Més llibres de Artur Heras