Cistella de la compra

Catalunya bull. El llibre de les sopes, els ranxos i les escudelles populars

Autor Judit Pujadó

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Catalunya bull. El llibre de les sopes, els ranxos i les escudelles populars
-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788494504129
  • ISBN10 8494504126
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 286
  • Col.lecció QuèViures #
  • Any Edició 2016
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica amb solapes

Matèries

Receptaris

Catalunya bull. El llibre de les sopes, els ranxos i les escudelles populars

Autor Judit Pujadó

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en temps reculats, els senyors feudals convidaven vassalls i pobres a un àpat untuós a les envistes de la Quaresma. D?altres ho fan per Nadal, per alimentar fires. També se?n fan en algunes romeries o festes populars. Tots saben que cada escudella que fan contribueix a fer poble. Molts reivindiquen que aquesta festa gastronòmica popular sigui reconeguda oficialment. Per fer aquest llibre hem parlat amb gent de tot el país i hem constatat que Catalunya bull. Ens han explicat com, quan i per què ens agrada tant l?escudella i ens agrada també tant menjar-la en bona companyia. Tots ells ens han deixat, a més, les receptes que fan cada any, perquè no es perdin i per si les volem fer a casa. Per primer cop deixem testimoni d?una tradició popular que fa sortir al carrer unes 100.000 persones.

Matèries

Receptaris