Cistella de la compra

La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses

Autor Claudi Mans

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses
-5% dte.    23,00€
21,85€
Estalvia 1,15€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
  • ISBN13 9788447539741
  • ISBN10 8447539741
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 268
  • Col.lecció Catàlisi #
  • Any Edició 2000
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Química

La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses

Autor Claudi Mans

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

-5% dte.    23,00€
21,85€
Estalvia 1,15€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Els additius alimentaris comporten un risc per a la salut? El cafè, com més intens més cafeïna conté? Quins són els perills del microones? Les ecoboles, renten o no? Si podem obrir una ampolla de cava, per què no convé destapar una olla de pressió? Què són les antibombolles? Valen la pena, els cotxes híbrids? Es pot desconstruir, una pintura de Miró? La química té respostes per a totes aquestes preguntes i moltes més. Amb un estil planer i humorístic, Claudi Mans aplega a La química de cada dia una vintena d?articles que tracten temes molt diversos sobre la química i la ciència dels aliments i la cuina, relligats amb un mateix fil: la voluntat d?ajudar a comprendre fenòmens i situacions de cada dia.

Matèries

Química

Més llibres de Claudi Mans