El gran libro de La Horchata y la chufa de Valencia
Editorial PUBLICACIONS UNIVERSIDAD DE VALÈNCIA
Espanya peninsular
- Editorial PUBLICACIONS UNIVERSIDAD DE VALÈNCIA
- ISBN13 9788437094649
- ISBN10 843709464X
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 176
- Col.lecció FORA DE COLÚLECCIO #
- Any Edició 2014
- Idioma Castellà
- Encuadernació Cartoné
Matèries
Etnologia / FolkloreEl gran libro de La Horchata y la chufa de Valencia
Editorial PUBLICACIONS UNIVERSIDAD DE VALÈNCIA
Espanya peninsular
Detalls del llibre
La xufa és un tresor històric, gastronòmic i cultural, conegut des del temps dels egipcis, i afermat i introduït a Espanya pels àrabs. La Universitat de València en el seu afany divulgatiu, promou aquesta obra que naix amb la col·laboració de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat Valenciana i el Consell Regulador de la D.O. Xufa de València, i que és la primera que recull informació científica, històrica i gastronòmica actualitzada sobre la xufa i l'orxata. Un excel·lent manual de consulta en el qual s'analitza, amb amplitud i detall, la història del cultiu de la xufa, l'elaboració de l'orxata, la descripció de les seues reconegudes qualitats nutricionals i saludables, i una mostra de la gastronomia més innovadora que té en la xufa un ingredient bàsic per a les seues noves receptes i sabors.