Cuina amb denominació d'origen
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Espanya peninsular
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788490342794
- ISBN10 8490342792
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 232
- Col.lecció El Cullerot #
- Any Edició 2014
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
ReceptarisCuina amb denominació d'origen
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Nogué, Pep
En Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l'escriptura de llibres i d'articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d'aspectes relacionats amb la gastronomia fins a batejar-lo com a activista gastronòmic. Col·labora habitualment a la revista Cuina, a Catalunya Ràdio al programa El suplement amb Sílvia Cóppulo o TV3 al programa Divendres amb en Xavi Coral i l'Espartac Peran. Podeu saber-ne més a la seva web (www.pepnogue.cat), a Twitter (@pepnogue), Facebook i Instagram.