Cistella de la compra

Cuina amb denominació d'origen

Autor Pep Nogué i Puigvert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Cuina amb denominació d'origen
-5% dte.    17,50€
16,63€
Estalvia 0,88€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490342794
  • ISBN10 8490342792
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 232
  • Col.lecció El Cullerot #
  • Any Edició 2014
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Receptaris

Cuina amb denominació d'origen

Autor Pep Nogué i Puigvert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    17,50€
16,63€
Estalvia 0,88€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Nogué, Pep
En Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l'escriptura de llibres i d'articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d'aspectes relacionats amb la gastronomia fins a batejar-lo com a activista gastronòmic. Col·labora habitualment a la revista Cuina, a Catalunya Ràdio al programa El suplement amb Sílvia Cóppulo o TV3 al programa Divendres amb en Xavi Coral i l'Espartac Peran. Podeu saber-ne més a la seva web (www.pepnogue.cat), a Twitter (@pepnogue), Facebook i Instagram.

Matèries

Receptaris