Cistella de la compra

Com han de menjar els infants i els adolescents : Aspectes psicosocials i nutricionals de l'alimentació

Autor Marta Anguera / [Et al.]

Editorial PAGÈS EDITORS

Com han de menjar els infants i els adolescents : Aspectes psicosocials i nutricionals de l'alimentació
-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788499754031
  • ISBN10 8499754031
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 132
  • Col.lecció FIL D'ARIADNA #
  • Any Edició 2014
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Com han de menjar els infants i els adolescents : Aspectes psicosocials i nutricionals de l'alimentació

Autor Marta Anguera / [Et al.]

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Aquest llibre ofereix orientacions sobre l’alimentació infantil i pautes nutricionals i educatives, molt funcionals i pràctiques, des del naixement fins a l’adolescència. L’alimentació té en qualsevol context un doble vessant, un vinculat a la nutrició i l’altre a la sociabilitat. Amb el primer es tracta de proporcionar la ingesta adequada de nutrients per tal que els infants aconsegueixin un creixement òptim; amb el segon entenem que tot acte que té a veure amb l’alimentació és un fet social de tracte interpersonal que afavoreix la comunicació i el desenvolupament de la personalitat. El nostre objectiu és afavorir el desenvolupament integral dels infants i dels adolescents possibilitant tant l’assumpció d’hàbits alimentaris saludables com la consciència de la importància que tenen els àpats com a generadors de salut, plaer i, al mateix temps, com a espais de relació i comunicació.

Marta Anguera Salvatella és infermera i dietista-nutricionista. Professora de la Universitat Ramon Llull, assessora nutricional de diversos centres escolars, llars d’infants i d'assistència en l’embaràs i la salut.

Àngels Geis Balaguer és pedagoga i logopeda, professora de magisteri a la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna. Educadora en educació infantil i assessora de llars d’infants.

Roser Vendrell Mañós és mestra, pedagoga i doctorada en psicologia. Professora a la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna. Treballa en l'atenció a nens i adolescents.

Jaume Iglésias Solà és pediatre, facultatiu emèrit per l’Institut Català de la Salut. Ha estat president de la Societat Catalana de Pediatria.

Noemí Cuenca Quesada és infermera i dietista-nutricionista. Professora de la Universitat Ramon Llull i la UOC. Assessora nutricional en l’àmbit assistencial i en revisió de menús d’escoles i llars d’infants.      

Aspectes psicosocials i nutricionals de l'alimentació


Més llibres de Josep Mª Farré, [Et al.]