Cistella de la compra

Cuinar i menjar a Barcelona (1850-1900). 50 receptes de l'època. Els canvis alimentaris en el període en què Barcelona va passar de ser una ciutat emmurallada a una ciutat d'expansió

Autor Núria Bàguena i Maranges

Editorial CIM EDICIONS

Cuinar i menjar a Barcelona (1850-1900). 50 receptes de l'època. Els canvis alimentaris en el període en què Barcelona va passar de ser una ciutat emmurallada a una ciutat d'expansió
-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial CIM EDICIONS
  • ISBN13 9788493497255
  • ISBN10 8493497258
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 238
  • Any Edició 2007
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Cuinar i menjar a Barcelona (1850-1900). 50 receptes de l'època. Els canvis alimentaris en el període en què Barcelona va passar de ser una ciutat emmurallada a una ciutat d'expansió

Autor Núria Bàguena i Maranges

Editorial CIM EDICIONS

-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de Núria Bàguena i Maranges