La cuina catalana medieval, un festí per als sentits
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- ISBN10 8423208168
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 492
- Any Edició 2006
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
Antropologia. Temes GeneralsLa cuina catalana medieval, un festí per als sentits
-5% dte. 20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
La importància de la cuina catalana medieval rau en la diversitat i la qualitat dels productes que utilitzava, gràcies que el bon clima de les terres catalanes permetia tenir bons cultius i que el comerç mediterrani proporcionava condiments que arribaven de països llunyans. En resultava una gran riquesa de gustos i l'obtenció de menjars refinats i saborosos. A través d'Itàlia, la cuina medieval catalana va influir en la cuina del Renaixement.
Matèries
Antropologia. Temes GeneralsMés llibres de Isidra Maranges i Prat
8,57€
9,02€
Consulti disponibilitat