Cistella de la compra

Análisis sensorial en el desarrrollo y control de la calidad de alimentos

Autor David H Lyon / Roland P Carpenter / Terry A Hasdell

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Análisis sensorial en el desarrrollo y control de la calidad de alimentos
-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009889
  • ISBN10 8420009881
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 210
  • Any Edició 2002
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Análisis sensorial en el desarrrollo y control de la calidad de alimentos

Autor David H Lyon / Roland P Carpenter / Terry A Hasdell

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Detalls del llibre