Cistella de la compra

Andorranes i andorrans. "Els bagaleus d'un vell país" i "Gastronomia del Pirineu"

Autor Antoni Morell

Editorial PAGÈS EDITORS

Andorranes i andorrans. Els bagaleus d'un vell país i Gastronomia del Pirineu
-5% dte.    11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788479358808
  • ISBN10 8479358807
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 132
  • Col.lecció Guimet #58
  • Any Edició 2002
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Andorranes i andorrans. "Els bagaleus d'un vell país" i "Gastronomia del Pirineu"

Autor Antoni Morell

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% dte.    11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Andorranes i andorransés una obra que aplega dos llibres en els quals l'autor analitza, a partir de vivències i observacions, els trets i maneres de viure dels homes i dones del Principat. El primer llibre, ( premi Sant Miquel d'Engolastres d'assaig Joan Escalé, de la XXIV Nit Literària Andorrana, 2001), neix dels records de la seva infantesa. El bagaleu, ocell de la família del gamarús i usat per l'autor com a animal gairebé mitològic pels nens i nenes en el país pirinenc, és el punt de partida d'una diagnosi sobre els habitants d'Andorra. Així l'escriptor parla de les maneres de viure tant del menjar com de la religiositat, o de la teatralitat i les relacions socials. El segon llibre, Gastronomia del Pirineu (accèssit al premi d'assaig gastronòmic Vives Molins de la XXIV Nit Literària Andorrana, 2001), recull receptes de cuina i fets relacionats amb l'alimentació a muntanya: de les trumfes al porc passant per les fires i els corrals.

Més llibres de Antoni Morell