Al límite
Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.
- ISBN13 9788425335525
- ISBN10 8425335523
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 370
- Any Edició 2001
- Encuadernació Tela
Matèries
Narrativa En CastellàAl límite
Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.
-5% dte. 17,40€
16,53€
Estalvia 0,87€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótics i comencen a formar part del repertori gastronòmic dels catalans. A la cuina japonesa a Catalunya, Ko Tazawa, un japonès enamorat del nostre país, ens dóna les claus per poder elaborar totes aquestes receptes que tant ens agraden a casa, amb ingredients fàcils de trobar, sans i barats. Tot plegat amanit amb referències culturals, per tal de satisfer el gust i l'esperit.
Matèries
Narrativa En CastellàMés llibres de Hector Macdonald
19,86€
20,90€
Disponibilitat Normal 7 dies