Cistella de la compra

Preelaboración y conservación de alimentos.

Autor Pascual Laza Muñoz / Jerónima Laza Muñoz

Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.

Preelaboración y conservación de alimentos.
-5% dte.    9,80€
9,31€
Estalvia 0,49€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.
  • ISBN13 9788428325769
  • ISBN10 8428325766
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 107
  • Col.lecció Ciclos formativos FP. Hostelería y turismo
  • Any Edició 2000
  • Encuadernació Rústica

Preelaboración y conservación de alimentos.

Autor Pascual Laza Muñoz / Jerónima Laza Muñoz

Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.

-5% dte.    9,80€
9,31€
Estalvia 0,49€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de Pascual Laza Muñoz, Leticia Hernandis Bernal