Preelaboración y conservación de alimentos.
Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.
- ISBN13 9788428325769
- ISBN10 8428325766
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 107
- Col.lecció Ciclos formativos FP. Hostelería y turismo
- Any Edició 2000
- Encuadernació Rústica
Matèries
Gestió TurísticaPreelaboración y conservación de alimentos.
Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.
-5% dte. 9,80€
9,31€
Estalvia 0,49€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Matèries
Gestió TurísticaMés llibres de Pascual Laza Muñoz, Leticia Hernandis Bernal
17,10€
18,00€
Disponibilitat Normal 7 dies