Cistella de la compra

La cuina de l'aprofitament

Autor William Eggleston

Editorial ONADA EDICIONS

La cuina de l'aprofitament
-5% dte.    14,00€
13,30€
Estalvia 0,70€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788419606440
  • ISBN10 8419606448
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 96
  • Any Edició 2024
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Receptaris

La cuina de l'aprofitament

Autor William Eggleston

Editorial ONADA EDICIONS

-5% dte.    14,00€
13,30€
Estalvia 0,70€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

D'acord amb l'informe de l'Organitzaci¢ de les Nacions Unides per al'Alimentaci¢ i l'Agricultura (FAO) , prop d'un ter? dels aliments que es produeixen cada any al m¢n per al consum hum? es perden o esdesaprofiten. És a dir, un de cada tres quilos d'aliments que esprodueixen al planeta no els consumeixen els ?ssers humans, i en molts casos arriben a gestionar-se com a simples residus que van a lesescombraries.

El malbaratament alimentari ?s, per tant, unproblema, i un repte que s'ha intentat abordar al llarg dels darrerscinquanta anys. En els anys m?s recents s'ha creat un comprom¡s global de reducci¢ del malbaratament alimentari a la meitat per a l'any2030. Aquest acord es deriva del subobjectiu 12.3, incl?s alsObjectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

És per totaix? que en aquest llibre volem oferir consells per millorar laplanificaci¢ de la compra i la conservaci¢ dels aliments. Tamb? usproposem receptes per aprendre a elaborar plats amb restes d'altresmenjars i/o aprofitar parts d'aliments que habitualment desestimem.

Matèries

Receptaris