Cistella de la compra

Manual básico de gastronomía. Los ingredientes

Autor Mariana Koppmann

Editorial SIGLO XXI EDITORES ESPAÑA

Manual básico de gastronomía. Los ingredientes
-5% dte.    23,00€
21,85€
Estalvia 1,15€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial SIGLO XXI EDITORES ESPAÑA
  • ISBN13 9788432320866
  • ISBN10 8432320862
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 288
  • Any Edició 2024
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica amb solapes

Matèries

Gastronomia

Manual básico de gastronomía. Los ingredientes

Autor Mariana Koppmann

Editorial SIGLO XXI EDITORES ESPAÑA

-5% dte.    23,00€
21,85€
Estalvia 1,15€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

En casa o en un restaurante, las cocinas son siempre laboratorios. Cocinar implica desencadenar una serie de reacciones físicas y químicas en los alimentos, combinarlos y tratarlos para lograr sabores, texturas y “maridajes” que despierten los sentidos.

En estas páginas se recorren los principales ingredientes, sus propiedades físicas y los modos en que se transforman químicamente cuando los sometemos a distintos métodos de cocción. Esta verdadera Biblia culinaria presta atención a los nuevos hábitos alimentarios y las innovaciones más recientes.

Matèries

Gastronomia

Més llibres de Mariana Koppmann