Cistella de la compra

La cuina de l'avellana

Autor Joan Jofre / Agustí Garcia Carrion

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina de l'avellana
-5% dte.    9,01€
8,56€
Estalvia 0,45€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788489890350
  • ISBN10 8489890358
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 136
  • Col.lecció El Cullerot
  • Any Edició 1999
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Gastronomia

La cuina de l'avellana

Autor Joan Jofre / Agustí Garcia Carrion

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    9,01€
8,56€
Estalvia 0,45€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell professional com d'elaboració domèstica de plats creatius. L'obra demostra que aquest frut sec pot ser present amb èxit tant en els primers plats, siguin freds o calents, com en els segons, amb carns i peixos de tota mena, com en les postres.

Matèries

Gastronomia

Més llibres de FATIMA HALCON, David García Cueto, Ida Mauro, FRANCISCO JAVIER HERRERA GARCIA, Agustí Garcia Carrion, DIANA INVERNIZZI