La cuina de l'avellana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788489890350
- ISBN10 8489890358
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 136
- Col.lecció El Cullerot
- Any Edició 1999
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
GastronomiaLa cuina de l'avellana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% dte. 9,01€
8,56€
Estalvia 0,45€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell professional com d'elaboració domèstica de plats creatius. L'obra demostra que aquest frut sec pot ser present amb èxit tant en els primers plats, siguin freds o calents, com en els segons, amb carns i peixos de tota mena, com en les postres.
Matèries
GastronomiaMés llibres de FATIMA HALCON, David García Cueto, Ida Mauro, FRANCISCO JAVIER HERRERA GARCIA, Agustí Garcia Carrion, DIANA INVERNIZZI
41,80€
44,00€
Consulti disponibilitat
13,96€
14,70€
Consulti disponibilitat
7,12€
7,50€
Consulti disponibilitat
12,25€
12,90€
Consulti disponibilitat
9,98€
10,50€
Consulti disponibilitat
14,28€
15,03€
Consulti disponibilitat