Cistella de la compra

Los genes que comemos. La manipulación genética de los alimentos.

Autor Daniel Ramón

Editorial ALGAR EDITORIAL

Los genes que comemos. La manipulación genética de los alimentos.
-5% dte.    19,95€
18,95€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ALGAR EDITORIAL
  • ISBN13 9788492385324
  • ISBN10 8492385324
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 160
  • Col.lecció ENSAYO
  • Any Edició 2000
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Los genes que comemos. La manipulación genética de los alimentos.

Autor Daniel Ramón

Editorial ALGAR EDITORIAL

-5% dte.    19,95€
18,95€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Los genes que comemos nos introduce en el mundo de la biotecnología de los alimentos. Esta obra explica de forma sencilla las técnicas utilizadas en el laboratorio y presenta un completo panorama de los resultados obtenidos en el campo de las fermentaciones, la agricultura o la ganadería.

Més llibres de Pedro Uris, Daniel Ramón