Pratique du françias de l'hôtellérie de la restauration et de la cuisine. Corrigé et guide pédagogique
Editorial PRESSES UNIV. DE GRENOBLE
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial PRESSES UNIV. DE GRENOBLE
- ISBN13 9782706106477
- ISBN10 2706106476
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 63
- Any Edició 1996
- Encuadernació Rústica
Matèries
Francès Comercial I ProfessionalPratique du françias de l'hôtellérie de la restauration et de la cuisine. Corrigé et guide pédagogique
Editorial PRESSES UNIV. DE GRENOBLE
-5% dte. 11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Matèries
Francès Comercial I ProfessionalMés llibres de Marie-Hélène Morsel, C. Richou, Christiane Descotes Genon
24,70€
26,00€
Disponible online
13,06€
13,75€
Disponible online
24,46€
25,75€
Consulti disponibilitat
12,82€
13,50€
Consulti disponibilitat
13,70€
14,42€
Consulti disponibilitat
13,70€
14,42€
Consulti disponibilitat
16,01€
16,85€
Consulti disponibilitat
5,23€
5,50€
Consulti disponibilitat
15,68€
16,50€
Consulti disponibilitat
15,68€
16,50€
Consulti disponibilitat