Cistella de la compra

Pratique du françias de l'hôtellérie de la restauration et de la cuisine. Corrigé et guide pédagogique

Autor Christiane Descotes Genon / E. Szilagyi

Editorial PRESSES UNIV. DE GRENOBLE

Pratique du françias de l'hôtellérie de la restauration et de la cuisine. Corrigé et guide pédagogique
-5% dte.    11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial PRESSES UNIV. DE GRENOBLE
  • ISBN13 9782706106477
  • ISBN10 2706106476
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 63
  • Any Edició 1996
  • Encuadernació Rústica

Pratique du françias de l'hôtellérie de la restauration et de la cuisine. Corrigé et guide pédagogique

Autor Christiane Descotes Genon / E. Szilagyi

Editorial PRESSES UNIV. DE GRENOBLE

-5% dte.    11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de Marie-Hélène Morsel, C. Richou, Christiane Descotes Genon