Cistella de la compra

Análisis de los alimentos fundamentos, métodos, aplicaciones

Autor F. Schnepel / R. Matissek / G. Steiner

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Análisis de los alimentos fundamentos, métodos, aplicaciones
-5% dte.    37,26€
35,40€
Estalvia 1,86€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420008509
  • ISBN10 8420008508
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 430
  • Any Edició 1998
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Análisis de los alimentos fundamentos, métodos, aplicaciones

Autor F. Schnepel / R. Matissek / G. Steiner

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    37,26€
35,40€
Estalvia 1,86€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre