Tecnología de los alimentos l. Componentes de los alimentos y procesos
Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.
- ISBN13 9788477385752
- ISBN10 8477385750
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 368
- Col.lecció METODOLOGIA CIENCIAS COMPORTAMIENTO
- Any Edició 1998
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Matèries
Nutrició-alimentacióTecnología de los alimentos l. Componentes de los alimentos y procesos
Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.
-5% dte. 47,50€
45,12€
Estalvia 2,37€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Matèries
Nutrició-alimentacióMés llibres de Manuel González Barón, Juan A. Ordoñez, J. Feliu, P. Zamora, E. Marin de Espinosa Ceballos
58,89€
61,99€
Consulti disponibilitat
45,12€
47,50€
Consulti disponibilitat