Cistella de la compra

Tecnología de los alimentos l. Componentes de los alimentos y procesos

Autor Juan A. Ordoñez

Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.

Tecnología de los alimentos l. Componentes de los alimentos y procesos
-5% dte.    47,50€
45,12€
Estalvia 2,37€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.
  • ISBN13 9788477385752
  • ISBN10 8477385750
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 368
  • Col.lecció METODOLOGIA CIENCIAS COMPORTAMIENTO
  • Any Edició 1998
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Tecnología de los alimentos l. Componentes de los alimentos y procesos

Autor Juan A. Ordoñez

Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.

-5% dte.    47,50€
45,12€
Estalvia 2,37€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de Manuel González Barón, Juan A. Ordoñez, J. Feliu, P. Zamora, E. Marin de Espinosa Ceballos