Les postres de l'àvia
Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
- ISBN13 9788482645940
- ISBN10 8482645943
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 173
- Col.lecció Cuina #
- Any Edició 2012
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica amb solapes
Matèries
Postres I RebosteriaLes postres de l'àvia
Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
-5% dte. 18,00€
17,10€
Estalvia 0,90€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Amb Les postres de làvia es recupera un dels receptaris clàssics més populars de la cuina i la pastisseria catalanes. A la primera part hi trobareu totes aquelles receptes de pastissos i dolços de clares arrels catalanes o que el temps, el costum i la gent els ha fet catalans. La resta del llibre són les receptes de Josep Rondissoni, un cuiner dorigen suís, deixeble dAuguste Escoffier, que des del 1921 va ser un conegut professor de cuina a lInstitut de Cultura i Biblioteca Popular de la Dona de Barcelona.
Matèries
Postres I RebosteriaMés llibres de Antonio Escribá
12,84€
13,52€
Consulti disponibilitat
13,13€
13,82€
Consulti disponibilitat
6,71€
7,06€
Consulti disponibilitat