La termodinámica de la pizza
Editorial EDITORIAL GEDISA, S.A.
-5% dte. 21,90€
20,81€
Estalvia 1,10€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL GEDISA, S.A.
- ISBN13 9788416572663
- ISBN10 8416572666
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 288
- Col.lecció EXT.CIENTIFICA CIENCIA PARA TODOS #
- Any Edició 2016
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Matèries
Divulgació CientíficaLa termodinámica de la pizza
Editorial EDITORIAL GEDISA, S.A.
-5% dte. 21,90€
20,81€
Estalvia 1,10€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Investigar la causa por la que es tan fácil quemarse el paladar al comer pizza, puede ser punto de partida de las interesantes consideraciones termodinámicas, y la aceituna en la copa de Martini, el comienzo de un viaje retrospectivo a través de una serie de importantes cinquistas tecnológicas.
Matèries
Divulgació CientíficaMés llibres de Morowitz, Harold, J.
15,20€
16,00€
Consulti disponibilitat
13,77€
14,50€
Consulti disponibilitat