Cistella de la compra

La termodinámica de la pizza

Autor Morowitz, Harold, J.

Editorial EDITORIAL GEDISA, S.A.

La termodinámica de la pizza
-5% dte.    21,90€
20,81€
Estalvia 1,10€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL GEDISA, S.A.
  • ISBN13 9788416572663
  • ISBN10 8416572666
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 288
  • Col.lecció EXT.CIENTIFICA CIENCIA PARA TODOS #
  • Any Edició 2016
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

La termodinámica de la pizza

Autor Morowitz, Harold, J.

Editorial EDITORIAL GEDISA, S.A.

-5% dte.    21,90€
20,81€
Estalvia 1,10€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Investigar la causa por la que es tan fácil quemarse el paladar al comer pizza, puede ser punto de partida de las interesantes consideraciones termodinámicas, y la aceituna en la copa de Martini, el comienzo de un viaje retrospectivo a través de una serie de importantes cinquistas tecnológicas.

Més llibres de Morowitz, Harold, J.