Cistella de la compra

La ginebra en la gastronomía del siglo XXI

Autor Rafael Ansón / Carmen García Romero / María Isabel Mijares / Sergi Arola

Editorial LUNWERG EDITORES, S.A.

La ginebra en la gastronomía del siglo XXI
-5% dte.    19,50€
18,53€
Estalvia 0,98€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial LUNWERG EDITORES, S.A.
  • ISBN13 9788497858564
  • ISBN10 8497858565
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 192
  • Col.lecció Gastronomía #
  • Any Edició 2012
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Vins I Begudes

La ginebra en la gastronomía del siglo XXI

Autor Rafael Ansón / Carmen García Romero / María Isabel Mijares / Sergi Arola

Editorial LUNWERG EDITORES, S.A.

-5% dte.    19,50€
18,53€
Estalvia 0,98€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Más de 100 recetas y cócteles elaborados con ginebra. En este libro, abordaremos la ginebra desde distintos puntos de vista y aprenderemos a cocinar deliciosos platos o crear sorprendentes cócteles de forma fácil, de la mano de reputados cocineros de nuestro país.

Matèries

Vins I Begudes

Més llibres de Carmen García Romero