La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
Editorial EDICIONS SIDILLÀ
Espanya peninsular
- Editorial EDICIONS SIDILLÀ
- ISBN13 9788494504174
- ISBN10 8494504177
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 268
- Col.lecció QuèViures #4
- Any Edició 2017
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
- Audiència General / Comerç
Matèries
ReceptarisLa gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
Editorial EDICIONS SIDILLÀ
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l etnobotànica. Formen part del grup de recerca FloraCatalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l alimentació tradicional i que, avui dia, són pràcticament oblidades. A partir de les setanta plantes més habituals al nostre país ens proposen més de cent receptes per tornar-les a incorporar a la nostra cuina. Bunyols de malva, cruixents de borratja, torradetes d avet, xips d heura de terra, lasanya de bolets i ortigues, trinxant de patata i blets o crema de reina dels prats són algunes de les propostes que fan. A més a més, en aquest llibre trobareu tota la informació sobre com i quant recol·lectar cada planta i sobre les propietats que aporten a la nostra alimentació.