Cistella de la compra

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

Autor Marisa Benavente / Pilar Herrera

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788494504174
  • ISBN10 8494504177
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 268
  • Col.lecció QuèViures #4
  • Any Edició 2017
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
  • Audiència General / Comerç

Matèries

Receptaris

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

Autor Marisa Benavente / Pilar Herrera

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l etnobotànica. Formen part del grup de recerca FloraCatalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l alimentació tradicional i que, avui dia, són pràcticament oblidades. A partir de les setanta plantes més habituals al nostre país ens proposen més de cent receptes per tornar-les a incorporar a la nostra cuina. Bunyols de malva, cruixents de borratja, torradetes d avet, xips d heura de terra, lasanya de bolets i ortigues, trinxant de patata i blets o crema de reina dels prats són algunes de les propostes que fan. A més a més, en aquest llibre trobareu tota la informació sobre com i quant recol·lectar cada planta i sobre les propietats que aporten a la nostra alimentació.

Matèries

Receptaris