Cistella de la compra

La cuina marroquina. 150 receptes

Autor Georgina Caimel Valls

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina marroquina. 150 receptes
-5% dte.    17,50€
16,63€
Estalvia 0,88€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490344965
  • ISBN10 8490344965
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 256
  • Col.lecció El Cullerot #67
  • Any Edició 2000
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Receptaris

La cuina marroquina. 150 receptes

Autor Georgina Caimel Valls

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    17,50€
16,63€
Estalvia 0,88€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Aquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimoniosa bastela, el cuscús, l'harira, els imprescindibles tagins, els dolços amb sèsam i mel, però també amanides, pans, creps, batuts i postres. En cada recepta hi trobareu indicacions clares i precises, solucions per substituir algun ingredient difícil de trobar fora del Marroc i suggeriments per provar petites variacions per tal de millorar el resultat de cada plat. Així mateix, coneixereu la cuina de les festes tradicionals marroquines i hi trobareu idees culinàries per a les grans ocasions.

Matèries

Receptaris