Cistella de la compra

La cuina del futur

Autor Pere Castells

Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.

La cuina del futur
-5% dte.    17,00€
16,15€
Estalvia 0,85€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
  • Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.
  • ISBN13 9788491172024
  • ISBN10 8491172025
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 264
  • Col.lecció ACTUALITAT #
  • Any Edició 2016
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Cuina , Gastronomia

La cuina del futur

Autor Pere Castells

Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.

-5% dte.    17,00€
16,15€
Estalvia 0,85€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

Detalls del llibre

La Cuina del Futur, ja és una realitat. La gastronomia es transforma per adaptar-se al nostre ritme de vida, a les nostres necessitats, partint de l?alimentació més tradicional a la més revolucionària incloent noves eines (les impressores 3D), nous productes (aliments sintètics), noves tècniques (l?esferificació per a la creació de noves textures) i noves metodologies (l?aprofitament del microones en la cuina), tot plegat creant un context culinari de contrastos, paradoxes, contradiccions i variacions constants de productes i procediments. 
Tots aquests elements s?unifiquen amb l?objectiu de beneficiar la nostra salut i benestar des de les cuines més selectes fins a les cuines de casa nostra. Tots cuinem i tots mengem. Com a societat, busquem la innovació des de restaurants com el desaparegut elBulli fins als forns de casa nostra. El flux és clar: intercanviar, apropar, millorar i innovar en una àrea on tots participem per igual, ja sigui per necessitat, plaer o una fusió d?ambdós aspectes.
Endinsem-nos, doncs, en aquest futur de la cuina, en quins àmbits adoptarem noves costums social i culturalment, què menjarem, quina qualitat acompanyarà als nostres aliments i a les tècniques per cuinar-los i, en definitiva, com la cuina és una eina enllaçada a múltiples àrees que representen a tot el món per igual.

Matèries

Cuina , Gastronomia

Més llibres de Pere Castells