La cuina del bacallà
Editorial PAGÈS EDITORS
-5% dte. 11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial PAGÈS EDITORS
- ISBN13 9788479356644
- ISBN10 8479356642
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 152
- Col.lecció FIL D ARIADNA
- Any Edició 2006
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
GastronomiaLa cuina del bacallà
Editorial PAGÈS EDITORS
-5% dte. 11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.