La cuina de la carxofa
Editorial COMANEGRA
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial COMANEGRA
- ISBN13 9788417188108
- ISBN10 841718810X
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 180
- Any Edició 2017
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica amb solapes
Matèries
ReceptarisLa cuina de la carxofa
Editorial COMANEGRA
-5% dte. 20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l’any, en què se’n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l’alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d’algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en el tot terreny de la cuina catalana. Aquest llibre és el cant d’amor que les nostres carxofes necessitaven. Amb elogis de Pere Sans i Pere Tàpies, i pròleg de Julià Guillamon