Cistella de la compra

La cuina d'El pont dels Jueus

Autor Martí Gironell

Editorial COLUMNA

La cuina d'El pont dels Jueus
-5% dte.    2,30€
2,18€
Estalvia 0,11€
Llibre esgotat. Aquest llibre no es pot aconseguir
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COLUMNA
  • ISBN13 9788466410908
  • ISBN10 8466410902
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 132
  • Col.lecció COL.LECCIO CUINA
  • Any Edició 2009
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

La cuina d'El pont dels Jueus

Autor Martí Gironell

Editorial COLUMNA

-5% dte.    2,30€
2,18€
Estalvia 0,11€
Llibre esgotat. Aquest llibre no es pot aconseguir
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Arran del procés de documentació de la seva celebrada novella El pont dels jueus, Martí Gironell va recopilar una gran quantitat de receptes de l'època medieval, tant jueves com cristianes, que ara posem a l'abast de tothom en un volum.

Aquest és un viatge a l'època medieval a través d'una cuina que ha perdurat al llarg dels segles; encara avui, alguns dels seus plats es preparen com ho feien els nostres avantpassats. Una cuina que es caracteritza per aprofitar ingredients de temporada i productes del bosc, que barreja carn, verdura i peix i que, per qüestions pràctiques i de supervivència, ja aprofitava les restes de menjars anteriors. Les receptes que trobareu en aquest recull han estat actualitzades perquè es puguin elaborar fàcilment a casa, i inclou ingredients que abans no existien i que acaben d'arrodonir els plats.

Teniu a les mans un receptari que us dóna l'oportunitat d'assaborir El pont dels jueus d'una altra manera. Un viatge en el temps a partir del gust, l'olor, els colors i la textura dels ingredients i receptes que formen part d'una gastronomia variada, saborosa, rica i refinada, humil, senzilla i efectiva.

Que vagi de gust!