Cistella de la compra

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre

Autor Josep Lladonosa

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre
-5% dte.    24,90€
23,65€
Estalvia 1,24€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788418033568
  • ISBN10 8418033568
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 672
  • Col.lecció Divulgació #
  • Any Edició 2022
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Receptaris

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre

Autor Josep Lladonosa

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

-5% dte.    24,90€
23,65€
Estalvia 1,24€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

En aquest llibre trobareu el millor de la cuina catalana. Com diu l'autor, «una cuina creada al llarg dels segles, una cuina nacional de característiques inigualables».

El cuiner explica els seus trucs per preparar els productes de temporada i poder redescobrir plats de sempre, com l'ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l'arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Sens dubte, un llibre que es convertirà en un dels clàssics de la nostra cuina.

JOSEP LLADONOSA I GIRÓ (Alguaire, 1938). Cuiner, professor i divulgador de la cuina tradicional catalana, és un dels autors de llibres de cuina més reconeguts per diverses generacions de catalans.

Matèries

Receptaris

Més llibres de Josep Lladonosa