Cistella de la compra

La carne en la cocina moderna. Cómo elegir, preparar y cocinar carne y aves de corral

Autor Miranda Ballard

Editorial EDICIONES OMEGA, S.A.

La carne en la cocina moderna. Cómo elegir, preparar y cocinar carne y aves de corral
-5% dte.    35,22€
33,46€
Estalvia 1,76€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONES OMEGA, S.A.
  • ISBN13 9788428216715
  • ISBN10 8428216711
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 240
  • Col.lecció COCINA Y VINOS
  • Any Edició 2017
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Receptaris

La carne en la cocina moderna. Cómo elegir, preparar y cocinar carne y aves de corral

Autor Miranda Ballard

Editorial EDICIONES OMEGA, S.A.

-5% dte.    35,22€
33,46€
Estalvia 1,76€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Matèries

Receptaris

Més llibres de Miranda Ballard