La carne en la cocina moderna. Cómo elegir, preparar y cocinar carne y aves de corral
Editorial EDICIONES OMEGA, S.A.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDICIONES OMEGA, S.A.
- ISBN13 9788428216715
- ISBN10 8428216711
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 240
- Col.lecció COCINA Y VINOS
- Any Edició 2017
- Idioma Castellà
- Encuadernació Cartoné
Matèries
ReceptarisLa carne en la cocina moderna. Cómo elegir, preparar y cocinar carne y aves de corral
Editorial EDICIONES OMEGA, S.A.
-5% dte. 35,22€
33,46€
Estalvia 1,76€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Matèries
ReceptarisMés llibres de Miranda Ballard
9,41€
9,90€
Consulti disponibilitat