La caça menor. Com preparar-la 11 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dte. 6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial SD·EDICIONS
- ISBN13 9788494487910
- ISBN10 8494487914
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 20
- Col.lecció Productes de mercat #52
- Any Edició 2016
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
ReceptarisLa caça menor. Com preparar-la 11 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dte. 6,95€
6,60€
Estalvia 0,35€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Hi trobareu receptes de conill o de llebre, de l'excelsa becada, de perdiu, de guatlla, de tudó? Però això de cuinar la caça no és una tasca gens fàcil. Cal coneixements sobre les peces i sobre quina cocció requereix cadascuna de les seves parts. No és el mateix coure les cuixes de la becada, una au difícil de caçar i de gran prestigi gastronòmic, que el seu pit. Són coneixements que han passat de mares a filles de manera secular a casa nostra, una informació valuosa que ara es recull en aquest receptari. És la cuina del xup-xup i la del rostit, on no hi ha presses.
Matèries
ReceptarisMés llibres de Marta Castells
16,14€
16,99€
Consulti disponibilitat
16,15€
17,00€
Disponible online
16,15€
17,00€
Disponible online
19,86€
20,90€
Disponible online
12,59€
13,25€
Consulti disponibilitat