Cistella de la compra

Històries de cuina. Plats i relats

Autor Òscar Gómez / Lluís Rey

Editorial ONADA EDICIONS

Històries de cuina. Plats i relats
-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
  • Editorial ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788417638023
  • ISBN10 8417638024
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 96
  • Col.lecció La teca #
  • Any Edició 2018
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Receptaris

Històries de cuina. Plats i relats

Autor Òscar Gómez / Lluís Rey

Editorial ONADA EDICIONS

-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Dotze ingredients i estris de la cuina universal (la sal, el sucre, l’arròs, la patata, la pasta, el blat, la cullera, la nevera…) serveixen als autors per exposar de forma senzilla i amena que la cuina és un contínuum en la història humana. El que ara cuinem (i mengem) és el resultat d’una evolució cultural teixida al llarg de segles que uneix a tots els pobles. Cada ingredient ha viatjat per la història del món fins a arribar a les cassoles actuals. Ho fan en dotze relats, acompanyats cadascun d’ells amb receptes de la nostra tradició culinària més popular. Totes fàcils de fer a casa sense necessitat d’estris complicats de trobar ni d’ingredients exòtics poc habituals. Plats que fa molts anys que formen part de la nostra cuina més saborosa i casolana: bunyols, dolços, sopes, arrossos, guisats… Encara que sovint no hi pensem, cada dia ens mengem la història a cullerades.

Matèries

Receptaris

Més llibres de Òscar Gómez