Higiene de los alimentos. Directrices para profesionales de hostelería, restauración y catering.
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 38,00€
36,10€
Estalvia 1,90€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
- ISBN13 9788420008943
- ISBN10 842000894X
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 406
- Any Edició 1999
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Matèries
Nutrició-alimentacióHigiene de los alimentos. Directrices para profesionales de hostelería, restauración y catering.
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 38,00€
36,10€
Estalvia 1,90€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular