Cistella de la compra

Fundamentos físicos para la ciencia de los alimentos

Autor Begoña Hernández Saluena

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Fundamentos físicos para la ciencia de los alimentos
-5% dte.    31,00€
29,45€
Estalvia 1,55€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420011844
  • ISBN10 8420011843
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 226
  • Col.lecció FUNDAMENTOS CIENCIA ALIMENTOS. #
  • Any Edició 2018
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Fundamentos físicos para la ciencia de los alimentos

Autor Begoña Hernández Saluena

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    31,00€
29,45€
Estalvia 1,55€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Fundamentos fÍsicos para la ciencia de alimentos editado por Acribia