Cistella de la compra

Fundamentos de tecnología de los alimentos.

Autor Horst-Dieter Tscheuschner

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Fundamentos de tecnología de los alimentos.
-5% dte.    66,11€
62,81€
Estalvia 3,31€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009520
  • ISBN10 8420009520
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 764
  • Any Edició 2001
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Fundamentos de tecnología de los alimentos.

Autor Horst-Dieter Tscheuschner

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    66,11€
62,81€
Estalvia 3,31€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre