Cistella de la compra

Fundamentos de la teoría y práctica del catering

Autor Eunice Taylor

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Fundamentos de la teoría y práctica del catering
-5% dte.    41,00€
38,95€
Estalvia 2,05€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009322
  • ISBN10 8420009326
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 460
  • Any Edició 2001
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Fundamentos de la teoría y práctica del catering

Autor Eunice Taylor

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    41,00€
38,95€
Estalvia 2,05€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

1. La industria del catering - 2. Operaciones del catering - 3. Estilos de catering - 4. Organización de la cocina - 5. Compra, almacenamiento y distribución de mercancías - 6. Coste de los alimentos - 7. El menú - 8. Métodos de cocinado - 9. Procesos de cocinado - 10. Equipo de la cocina - 11. Nueva tecnología - 12. Alimentos - 13. Nutrición - 14. Higiene - 15. Sanidad y seguridad en el trabajo - Apéndice: Glosario de términos técnicos - Preguntas - Respuestas.