Forn i pastisseria sense gluten
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
-5% dte. 12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
- ISBN13 9788417113629
- ISBN10 8417113622
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 112
- Any Edició 2000
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
Postres I RebosteriaForn i pastisseria sense gluten
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
-5% dte. 12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàssics i uns altres d’innovadors a partir d’ingredients aptes per a persones que segueixen la dieta lliure de gluten, fàcils de trobar a les botigues de dietètica i nutrició.
Matèries
Postres I RebosteriaMés llibres de Antònia Suñer Mesquida
10,45€
11,00€
Consulti disponibilitat