Cistella de la compra

Esmolar l'eina: guia de redacció per a professionals

Autor Daniel Cassany

Editorial LABUTXACA

Esmolar l'eina: guia de redacció per a professionals
-5% dte.    8,95€
8,51€
Estalvia 0,45€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial LABUTXACA
  • ISBN13 9788417423209
  • ISBN10 8417423206
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 160
  • Col.lecció labutxaca #
  • Any Edició 2020
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Esmolar l'eina: guia de redacció per a professionals

Autor Daniel Cassany

Editorial LABUTXACA

-5% dte.    8,95€
8,51€
Estalvia 0,45€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Si "La cuina de l'escriptura" posava a l'abast de tothom l'abc de l'art d'escriure, "Esmolar l'eina" és el llibre necessari per ampliar-ne els coneixements.

Dominar l'escriptura és essencial en la societat lletrada en què vivim. Redactar és molt més que transmetre dades: escrivint s'elabora el coneixement, es construeix la identitat de l'autor, s'escull el lector, s'exerceix el poder, s'organitza el món... Que contundent, delicat o resolutiu pot ser el discurs si s'utilitza amb perspicàcia! I, en canvi, que barroer, confús i irritant arriba a ser quan un és maldestre! Fa anys, Daniel Cassany va posar "La cuina de l'escriptura" a l'abast de tots aquells interessats en l'escriptura per ensenyar-los l'abc d'aquest estri. Ara, amb el llibre que teniu a les mans, Cassany es dirigeix als més iniciats per ensenyar-los com poden esmolar l'eina encara més. Autors, editors, supervisors i lectors trobaran aquí nous criteris per complir les seves tasques amb més satisfacció i maduresa.