Cistella de la compra

En las profundidades. Cocinar pescado desde Venecia hasta Tokio

Autor Jake Tilson

Editorial SALSA BOOKS

En las profundidades. Cocinar pescado desde Venecia hasta Tokio
-5% dte.    5,95€
5,65€
Estalvia 0,30€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial SALSA BOOKS
  • ISBN13 9788496599994
  • ISBN10 849659999X
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 224
  • Col.lecció COCINA #
  • Any Edició 2011
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Receptaris

En las profundidades. Cocinar pescado desde Venecia hasta Tokio

Autor Jake Tilson

Editorial SALSA BOOKS

-5% dte.    5,95€
5,65€
Estalvia 0,30€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Libro de cocina dedicado al pescado mezclado con libro de viajes. Este es un libro de cocina con una diferencia... cada parte de él ha sido creada por el artista Jake Tilson.

Matèries

Receptaris