Cistella de la compra

Els orígens de la indústria dietètica catalana (1880-1935). Farmacèutics i metges

Autor Josep Boatella

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

Els orígens de la indústria dietètica catalana (1880-1935). Farmacèutics i metges
-5% dte.    17,00€
16,15€
Estalvia 0,85€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
  • ISBN13 9788447540488
  • ISBN10 8447540480
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 160
  • Col.lecció BIBLIOTECA UNIVERSITÀRIA #
  • Any Edició 2017
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica amb solapes
  • Audiència General / Comerç

Els orígens de la indústria dietètica catalana (1880-1935). Farmacèutics i metges

Autor Josep Boatella

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

-5% dte.    17,00€
16,15€
Estalvia 0,85€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Des del final del segle XIX fins als anys trenta del segle XX, un bon nombre de professionals dels àmbits de la farmàcia i la medicina van contribuir de forma significativa al desenvolupament de productes dietètics al nostre país. Aquest tipus de preparats, que van assolir una gran importància amb la publicació de l obra del farmacèutic francès Apollinaire Bouchardat, van obrir les portes a la utilització terapèutica dels aliments per millorar la nutrició infantil i combatre malalties com la diabetis, i van establir les bases del que avui ha esdevingut una indústria capdavantera. Fruit d un minuciós treball de documentació històrica i de recopilació documental especialment pel que fa al material gràfic, que en alguns casos és inèdit , aquest llibre presenta un patrimoni individual i col·lectiu de gran interès científic i artístic, i vol ser una mostra de reconeixement als professionals oblidats en el relat de la història de les ciències dels aliments a Catalunya.