Cistella de la compra

El Subsector cárnico del jamón curado en la Alpujarra

Editorial UNIVERSIDAD DE GRANADA

El Subsector cárnico del jamón curado en la Alpujarra
-5% dte.    24,03€
22,83€
Estalvia 1,20€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial UNIVERSIDAD DE GRANADA
  • ISBN13 9788433827562
  • ISBN10 8433827561
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 601
  • Col.lecció MONOGRAFICA / BIBLIOTECA DE CIENCIAS ECO
  • Idioma Castellà

El Subsector cárnico del jamón curado en la Alpujarra

Editorial UNIVERSIDAD DE GRANADA

-5% dte.    24,03€
22,83€
Estalvia 1,20€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre