Cistella de la compra

El perfeccionista a la cuina

Autor Julian Barnes

Editorial VIENA EDICIONS

El perfeccionista a la cuina
-5% dte.    15,00€
14,25€
Estalvia 0,75€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial VIENA EDICIONS
  • ISBN13 9788483304280
  • ISBN10 8483304287
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 136
  • Col.lecció Carta blanca
  • Any Edició 2007
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

El perfeccionista a la cuina

Autor Julian Barnes

Editorial VIENA EDICIONS

-5% dte.    15,00€
14,25€
Estalvia 0,75€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Quan un perfeccionista es fica per primer cop a la cuina, inevitablement topa amb la inexactitud que sol caracteritzar tots els llibres de receptes: quant és un bocí?, i una tassa?, o, encara pitjor, un grapat? Perquè hi ha mans i mans, i vés a saber com eren les de l'autor de la recepta. I aquí no s'acaba la cosa: quan diuen que les mongetes s'han de deixar en remull tota la nit..., ho podem fer de dia? I on es compra un ratllador de tòfones? Algú pretén sincerament que traguem les llavors de dos quilos i mig de tomàquets cirerols? Per acabar-ho d'adobar, alguns llibres van acompanyats d'unes fotografies magnífiques. Te les mires i penses: "Jo vull fer això mateix". Però mai no surt ni remotament igual... Bé, no hi fa res: el perfeccionista està decidit a sortir-se'n com sigui encara que hagi de maleir unes quantes vegades els llibres de receptes i hagi de penjar a la porta de la cuina el cartell: "Això no és cap restaurant!".Qualsevol persona que hagi provat de cuinar seguint un llibre de receptes es reconeixerà en les peripècies culinàries de Julian Barnes. Divertit i agut, Barnes fa de les seves aventures i desventures entre olles i cassoles un acudit constant que el retrata no tan sols a ell sinó també a nosaltres, que no ens podrem estar de pensar: "Ja era hora: per fi algú que posa a caldo els llibres de cuina!"

Més llibres de Julian Barnes