Cuinem a casa les postres de Jordi Roca
Editorial ARA LLIBRES
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
- Editorial ARA LLIBRES
- ISBN13 9788416154661
- ISBN10 841615466X
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 148
- Any Edició 2016
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
Cuina D'autorCuinem a casa les postres de Jordi Roca
Editorial ARA LLIBRES
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Jordi Roca, el cuiner postrer de l?extraordinari Celler de Can Roca, ens obre les portes de la seva cuina i ens regala una llaminera selecció de receptes originals i delicioses, pensades per cuinar a casa. El petit dels germans Roca passa pel sedàs de l?humor, l?enginy i el talent culinari els seus records, els seus coneixements i les seves inspiracions i els converteix en sorprenents postres a l?abast de tothom.
Una magnífica invitació a l?imaginatiu món d?aquest geni dels dolços que s?arrodoneix amb les espectaculars fotografies de Becky Lawton, que acompanyen totes les receptes i que desperten els nostres sentits talment com si tinguéssim els plats a taula.
Tots els secrets i trucs del xef més original, creatiu i divertit per traslladar la màgia del millor restaurant al nostre menjador.
Jordi Roca. Definir la seva feina al capdavant del Celler de Can Roca l?ha obligat a crear un neologisme: postrer, el professional dels dolços que complementa el cuiner salat i el sommelier, els seus germans Joan i Josep.
Anteriorment, ha publicat els receptaris Dolces sensacions (Ara Llibres, 2007) i Los postres de Jordi Roca (Océano, 2011).