Cistella de la compra

Cuinem a casa les postres de Jordi Roca

Autor Jordi Roca I Fontan

Editorial ARA LLIBRES

Cuinem a casa les postres de Jordi Roca
-5% dte.    15,95€
15,16€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ARA LLIBRES
  • ISBN13 9788416154661
  • ISBN10 841615466X
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 148
  • Any Edició 2016
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Cuina D'autor

Cuinem a casa les postres de Jordi Roca

Autor Jordi Roca I Fontan

Editorial ARA LLIBRES

-5% dte.    15,95€
15,16€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Jordi Roca, el cuiner postrer de l?extraordinari Celler de Can Roca, ens obre les portes de la seva cuina i ens regala una llaminera selecció de receptes originals i delicioses, pensades per cuinar a casa. El petit dels germans Roca passa pel sedàs de l?humor, l?enginy i el talent culinari els seus records, els seus coneixements i les seves inspiracions i els converteix en sorprenents postres a l?abast de tothom. Una magnífica invitació a l?imaginatiu món d?aquest geni dels dolços que s?arrodoneix amb les espectaculars fotografies de Becky Lawton, que acompanyen totes les receptes i que desperten els nostres sentits talment com si tinguéssim els plats a taula. Tots els secrets i trucs del xef més original, creatiu i divertit per traslladar la màgia del millor restaurant al nostre menjador.

Jordi Roca. Definir la seva feina al capdavant del Celler de Can Roca l?ha obligat a crear un neologisme: postrer, el professional dels dolços que complementa el cuiner salat i el sommelier, els seus germans Joan i Josep. Anteriorment, ha publicat els receptaris Dolces sensacions (Ara Llibres, 2007) i Los postres de Jordi Roca (Océano, 2011).

Matèries

Cuina D'autor