Cistella de la compra

Cuina de les àvies del Priorat

Autor William Eggleston

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Cuina de les àvies del Priorat
-5% dte.    12,50€
11,88€
Estalvia 0,63€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490341704
  • ISBN10 8490341702
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 112
  • Col.lecció El Cullerot #
  • Any Edició 2013
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Receptaris

Cuina de les àvies del Priorat

Autor William Eggleston

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    12,50€
11,88€
Estalvia 0,63€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de les fondes i els restaurants del Priorat han mantingut la tradició de la cuina de les àvies. En aquest recull hi trobareu de tot i més. Plats de cullera, olles i plats d'hivern; o plats més festius amb tall: botifarres, pilotes i vegetals de recol·lecció. També coques de recapte, amb arengades i rovellons. Menjars del tros: arròs a la cassola, de conill, de bacallà  I les postres i els dolços, dels quals el Priorat n'és una terra privilegiada. Les canyes, les coques, les llepolies fregides: orelletes, orellons amb mostillo i fruites de tardor. Deixeu-vos abrigar pels gustos d'aquest llibre, cuineu-los, i introduïu-vos en els plaers senzills de la cuina tradicional del Priorat. 

Matèries

Receptaris